HTML

Szállítmányozás felsőfokon!

2012.05.31. 09:59 RGMelinda

Fuvarozó céget keresel, de még nem találtad meg az igazit?
Speciális darabak szállítmányozására lenne szükséged?
Széles, és magas rakományú darabok szállítására keresel megfelelő partnert?

Nem kell tovább keresned! Kattints ide, és ismerd meg a Bautrans Kft. járműszerelvényeit!

Széles, vagy akár magas fuvarigényű darabok szállítására is van lehetőség, amelyeket a környezeti elemektől óvva, ponyva alatt helyezünk el! Ezek a ponyvás szerelvények alkalmasak raklapos, vagy egyéb, daruval mozgatható max. 24,5 tonnás ipari, kereskedelmi áruk ponyva alatti továbbítására, szállítására.

Érdekel? Katt ide a további részletekért!

Nagyméretű ládákat, berendezéseket, acélszerkezeteket vagy túlméretes konténereket szeretnél szállíttatni? A megoldás: mega- és jumbofélpótkocsi, amelyek akár 30 tonna súlyt is képes szállítani.

További infokat a mega- és jumbofélpótkocsikról ide kattintva kaphatsz!

Te valami mást keresel? Tekintsd meg a Bautrans Kft. további járműszerelvényeit, és találd meg a számodra legalkalmasabb eszközt! Kattints ide most!

 

Szólj hozzá!

Címkék: szállítás fuvarozás szállítmányozás járműszerelvény közúti járműszerelvény normál ponyvás szerelvény megafélpótkocsi jumbofélpótkocsi

A bejegyzés trackback címe:

https://jarmuszerelvenyek.blog.hu/api/trackback/id/tr594556637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása